Nose2Tail Meatpacker – Karismatisk og ansvarsfuldt

Nose2Tail Meatpacker – Karismatisk og ansvarsfuldt

11-10-2017

Nose2Tail tog det første skridt ind på den danske restaurantscene i 2011 og har siden da lagt navn til forskellige restauranter, som har arbejdet ud fra forskellige gastronomiske koncepter, dog med det til fælles, at de alle sammen havde et økologisk og bæredygtigt islæt. Grundidéen bag Nose2Tail Meatpacker er et spisested med fokus på økologisk dansk svinekød og en bæredygtig behandling heraf. I løbet af de år som Nose2Tail har eksisteret har man dog afveget en smule fra det ejeren Søren Haahr kalder ”stodderstilen”. Med stodder menes der et koncept, som har kræset omkring maskuline værdier, men har nu udviklet sig til også, at henvende sig mere til det feminine segment. Typerne af kød har også udvidet sig til, at omhandle fisk og fjerkræ, der følger samme økologiske og bæredygtige overbevisning. Alle dyrene, som bliver brugt i restauranten har det til fælles at de er fritgående og ikke er tilvejebragt gennem opdræt, som man ser det på mange restauranter, især i forhold til fisk.



Kæmpe stor personlighed
Nose2Tail er muligvis en af de restauranter i København, der har allermest personlighed. Ligesom ejeren Søren Haahr besidder en masse kant og en personlighed, som skinner igennem kompromisløst, får man også fornemmelsen af, at restauranten ikke går på kompromis med sig selv. Indrettet i bedste Kødbyen stil med små gimmicks, som lysestager af Fernet Branca flasker, kakler på væggene og gamle plakater fra forbudstiden og amerikanske gangstere. Restauranten er indrettet med mange genbrugsmøbler, forskellige tallerkner og en generelt ukurant fornemmelse, som er enormt charmerende.





Friends Bar er et andet aspekt af Nose2Tail Meatpacker. En slyngelstue, som kun eksisterer torsdag, fredag og lørdag med jagtrofæer på væggene og en stor variation af spiritus bag baren. Der er happy hour fra 18-20, hvilket giver plads til en god opvarmer inden byen eller en after-dinner cocktail ovenpå en Chateaubriand eller en tatar, som Nose2Tail Meatpacker er kendt for.


Navnet
Navnet, Nose2Tail, er den overordnede metafor for konceptet og alle tankerne bag både bæredygtighed og gastronomisk udvikling på restauranten. Man skal bruge hele dyret, fra næse til hale, og dermed droppe den prætentiøse selvforståelse, som visse dele af restaurationsbranchen besidder. Nose2Tail har opfundet et tiltag de kalder ”dagens gris”, hvilket betyder, at menuen skifter nærmest dagligt. Meget af Nose2Tail kredser omkring kød og behandlingen af samme, men er man vegetar er der selvfølgelig også råd for det. Det er nogle rigtig habile kokke, som kreerer retterne hos Nose2Tail, så man skal ikke være nervøs hvis man er vegetar.

Nose2Tail har stemningen og karismaen til at slå benene væk under dig og har man lyst til at vise hele verden denne fede restaurant, har de selskabslokaler med plads til op til 150 personer. Det er i sandhed noget af det bedste Kødbyen har at byde på!

Copyright © 2018 MenuCard ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.
Privacy policy. / Cookie.