Restaurant Invo – Luksus på kajen

Restaurant Invo – Luksus på kajen

06-11-2017

Lige ved Østerbro station, der hvor den store erhvervsmastodont Mærsk, og de store krydstogtskibe ligger til, finder du Restaurant Invo. I lokaler lige ud til vandet ligger en række lystbåde og skulper stille og roligt, mens prominente erhvervsfolk nyder deres frokost i godt selskab inde i restauranten lige ved siden af. Lokationen er valgt ud fra en uovertruffen mavefornemmelse om, at lige præcis dette sted vil kunne huse den perfekte restaurant. Det er i M/S Amerikas gamle lokaler, men bare rolig, der er blevet skiftet rigeligt ud i møblementet. Der er liv, selvom klokken kun er 13, og gæsterne ser ud til at have en dejlig oplevelse i restauranten, som er moderne indrettet til at omfavne den levende stemning. Der er hygge kroge, og man sidder ikke op ad ned af hinanden – der er plads til at have en samtale uden at være nødsaget til, at følge med i de andre gæsters privatliv.


”En stolt Tinggård dreng”


Hos Invo tror man på oplevelsen frem for den grænse-arrogante tilgang til madlavning, hvor det i højere grad bliver en konkurrence om at recitere franske verber i frem for, at nyde maden. Selvfølgelig er der plads til connoisseuren, som forventer en indgående rapport omkring maden og vinen, for det kan de også hos Invo. Selvom stemningen ikke er så afpudset, skal man ikke tage fejl af ambitionerne hos køkkenchef og ejer, Simon Lerche, og hans ansatte, der bestemt er dygtige til deres profession. Simon Lerches akkreditiver er alene nok til, at man får lyst til at spise på restauranten. Med stolthed kalder han sig selv, en Tinggård dreng, og det skal heller ikke gå usagt hen, at det er en titel, som bliver værdsat på den gastronomiske scene. Det er under Jan Friis-Mikkelsen, at Simon Lerche har udviklet sit enorme kokketalent, som senere hen har banet ham vejen for at arbejde på Kadeau, samt hos Claus Meyer i en række iværksætter projekter. Han er dygtig og han insisterer på at maden, og kvaliteten i betjeningen, afspejler respekt for gæsten og respekt for råvarerne, hvilket han får lov til hos Invo, for her er han herre i eget hus, som altid har været hans store drøm.





Der er fri leg så længe det giver mening
Hos Invo er man ikke bundet op af regler, faste vaner og signaturretter. Hver eneste handling skal dog give mening i forhold til restaurantens overordnede udtryk og høje kvalitetskrav, men det er også det eneste krav. Mens mange restauranter slår på tromme over faste dogmer, og retter man kan få året rundt, for at sikre deres eksistens på den Københavnske madscene, men Invo tror på noget helt andet. Selvfølgelig er det sæsonpræget, ligesom samtlige bedre restauranter i København, men dogmet omkring kun at bruge danske råvarer har de sat til side. Det vigtigste hos Invo er smagen, og hvis fransk fjerkræ smager bedre end det vi har i Danmark, hvorfor så købe det danske? Heldigvis har vi en masse velsmagende råvarer i Danmark, og en betydelig del af det nordiske ”regelsæt” for gastronomi har dog også vundet indpas hos Invo – det er nordisk inspireret finere fransk madlavning med en overvægt af danske råvarer.

Masser af muligheder
Som gæst hos Invo har du en lang række muligheder for, at have en fantastisk aften i gastronomiens tegn, men der er også mulighed for at udvide besøget til andre typer af arrangementer. Invo kan huse op mod 100 gæster i forskellige konstellationer, om det er julefrokost, fødselsdag eller noget helt tredje, det er op til dig. Til dit arrangement bliver der selvfølgelig serveret fantastisk mad, men det er ikke det eneste. Cocktailsne hos Invo bliver sammensat af komponenter, som bliver lavet fra bunden i restauranten, og de kan med garanti skabe stemningen for en god fest. Har man lyst til at holde arrangementet i et lokale efter eget ønske, kan man også det, Invo sørger for at levere en gourmet buffet til dig og dine gæster.


Besøg Invo eller benyt dig af deres mange tilbud, hvis du har lyst til en gastronomisk oplevelse i særklasse, der vil imponere dig og dem omkring dig.

Copyright © 2018 MenuCard ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.
Privacy policy. / Cookie.