Sushi Best - Vi vil have kvalitet for pengene

Sushi Best - Vi vil have kvalitet for pengene

11-04-2017

af Anna Krebs Bille
Sushi er ikke bare en sund og lækker spise, det er også en traditionsrig mad, der har eksisteret i mere end 2000 år og selvom sushi i dag anses som værende japansk, har det faktisk sin oprindelse i Kina. Kineserne brugte nemlig i sin tid udtrykket sushi om saltet fisk, der blev konserveret i gæret ris. Sidenhen har Japanerne taget det til sig og videreudviklet begrebet, så det i dag er blevet en verdenskendt delikatesse og sushi har i dag i den grad også fundet vejen til de fleste danskeres hjerte.
Sushien har de sidste mange år taget folk med storm og er blevet det lidt mere luksuriøse og sunde alternativ til take-away og folk er vilde med det. Udvalget af sushi-steder er eksploderet og der findes i dag næsten en sushirestaurant på alle gadehjørner i København. Iblandt de mange sushi steder er Sushi Best, der er beliggende på Sønder Boulevard på Vesterbro i København. Sushi Best er ejet af Wenbin Chen og åbnede tilbage i 2012.


Sushi Best er en mindre sushirestaurant, der ikke huser mange gæster og indretningen er ikke sat højest på prioriteringslisten. Her er maden i centrum og kvaliteten er altafgørende.


Sushi Best er en mindre sushirestaurant, der ikke huser mange gæster og indretningen er ikke sat højest på prioriteringslisten. Her er maden i centrum og kvaliteten er altafgørende.
Wenbin Chen der ejer Sushi Best har siden han 19 år gammel arbejdet som sushikok hos flere forskellige anerkendte sushirestauranter rundt om i København. Han har bl.a. arbejdet på SushiTreat, Sushiterian, Sushinørregade og Sushi2500, hvor han lærte vigtigheden af at kunne sit håndværk til perfektion og ikke at gå på kompromis med kvaliteten.
Wenbin Chen var en lærenem elev og lærte hurtigt den svære teknik, der ligger bag at lave den perfekte sushi og i 2012 var han klar til at åbne sit eget sted.

Wenbin Chen havde et ønske om at lave sushi i god kvalitet til en pris, hvor alle kunne være med. Hans mål med restauranten var ikke at lave et kæmpe sted med plads til flere 100 mennesker, men at lave et lille sted, hvor folk kan komme og spise eller hente sin mad og hvor de kommer igen og igen. Wenbin Chens Sushi er rig på den friske fisk og han gør en dyd i, at fisken fylder mere i retterne, så man kan smage at man får noget for pengene, når man spiser hos ham.


Wenbin Chens Sushi er rig på den friske fisk og han gør en dyd i, at fisken fylder mere i retterne, så man kan smage at man får noget for pengene, når man spiser hos ham.


Sushi Best - Vi vil have kvalitet for pengene

a Wenbin Chen åbnede Sushi Best, valgte han bevist ikke at bruge penge på reklame, fordi han fandt det vigtigt, at folk hørte om stedet igennem bekendte og derigennem opdagede kvaliteten i hans mad.
“Jeg bruger ikke penge på reklame, folk ved det er god sushi og så kommer de.”

Hos Sushi Best er det maden, der er i centrum og deres kvalitet er grunden til, at vi er mange der vender tilbage og begrebet “value for money” er forklaringen på, hvorfor vi gør det igen og igen.

Copyright © 2018 MenuCard ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.
Privacy policy. / Cookie.