Bliv medlem af MenuCard.


MenuCard er et restaurantprogram, der giver dig 10-30% rabat på hele regningen, når du betaler via MenuCard. MenuCard har forbindelser til mere end 180 spisesteder i Danmark, og tilbyder alt fra Michelin-stjernede restauranter til caféer og sushisteder. For 49 kr. om måneden kan du blive medlem af MenuCard og nyde godt af alle MenuCards fordele. Du kan begynde at bruge MenuCard med det samme – alt du skal gøre er at følge nedenstående trin og downloade appen. Hvis du har en Windows telefon bedes du benytte dig af menucard.dk i din webbrowser.


Trin 1. Indtast dit fornavn, efternavn, e-mail og telefonnummer i felterne til venstre på denne side og accepter MenuCards betingelser og vilkår.


Trin 2. Tilføj informationer om det betalingskort, du vil bruge. Informationer om dit betalingskort er påkrævet, da det vil blive brugt til at betale, når du er ude at spise via MenuCard.


Trin 3. På følgende side vil du blive bedst om at udfylde noget mere information om dig selv som fx CPR-nummer, adresse, by og køn. På samme side vil du også blive bedt om at indtaste et password til din MenuCard-profil og en pinkode, som du skal bruge til at godkende betalinger via MenuCard.


Trin 4. Du er nu medlem af MenuCard.


Hvis du har nogle spørgsmål vedr. din tilmelding, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 3131 6464 eller kontakt@menucard.dk


Udfyld oplysninger
Copyright © 2016 MenuCard ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.